artonde avsnittet

Kan en litterär text vara farlig? Hur då, och för vem? Gästabudet sammanstrålar i Göteborg för att tillsammans med författaren Andrés Stoopendaal reda ut frågorna. Över en flaska absint diskuteras Nikanor Teratologen, fatwan mot Salman Rushdie, kronologisk chauvinism, Cathy och Heathcliff, Fredrik Reinfeldts memoarer samt Greta Thunbergs kommande vistelse på Andrés sommarkollo.

Avsnittet är uppdelat i tre delar. Lyssna här eller i din podtjänst!

Del ett

Del två

Del tre

Ämne: Farlig litteratur

Medverkande: Mikaela Blomqvist, Rebecka Kärde, Lyra Ekström Lindbäck och Andrés Stoopendaal.

Plats: Hos Mikaela i centrala Göteborg.

Vin: Absint

Extramaterialet för våra betalande prenumeranter är en diskussion om kulturbarnen! Vi kommenterar på debatten om nepo babies och djupdyker i historien för att få perspektiv (och gött skvaller). Hör allt om klanerna Shelley-Godwin-Wollstonecraft, Mann och Freud här!

3 thoughts on “artonde avsnittet

  1. Jag har lyssnat i ett antal år, är stödmedlem light och bor i Malmö. Om jag åker upp för att vara med den 9 mars och kön ringlar runt hela kvarteret och det är fullt…..skulle det kännas lite snopet.
    Tänker Bjarne

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s