Expressens kulturfest – extramaterial

Gästabudet går på Expressens kulturfest! Vi skvallrar, minglar, fangirlar, tigger stipendier och har hätska diskussioner. Hörs i avsnittet gör Lyra Ekström Lindbäck, Mikaela Blomqvist, Gordana Spasic, Agri Ismaïl, Victor Malm, Jerker Virdborg, Cecilia Gralde, Björn Werner, Sandra Beijer, Jonas Valfridsson, Elis Burrau, Eric Schüldt, Axel Englund, Erik Lindman Mata, Nanna Olasdotter Hallberg och Kristofer Andersson. Endast för våra prenumeranter.

Lyssna på hela avsnittet här, eller på en teaser här!

Prenumerera för att få tillgång här!

Tack till Elis Burrau för bilder!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s